FB pixel code

SEO - optimizacija sajta | Web dizajn | Usluge

+381 65 855 80 66
Optimizacija sajtova SEO

GOOGLE pretragu koristimo svakodnevno kada želimo brzo doći do relevantnih informacija, ili do tačnih proizvoda i usluga koje su nam potrebne.
Ukoliko se vaš proizvod, usluga i kompanija ne nalaze na prvoj strani Google-a, praktično ne postojite, jer velika većina posetilaca ne ide dalje od rešenja koja se pojave na prvoj strani pretraživača.

SEO ili optimizacija sajta za pretraživače u prevodu (Search Engine Optimization), je dugoročno isplativo rešenje za online marketing. SEO je jeftiniji za postavku i održavanje od kampanje plaćenog oglašavanja (plaćanje po kliku) ili od oglašavanja banerima. Kod SEO svi klikovi su besplatni. Samo platite za pozicioniranje sajta, a kada vas jednom dovedemo na tako visoku poziciju bićete tu uz naše savete dokle god budete vi to hteli. Jer iza nas stoje → konkretni i dokazani rezultati

SEO - optimizacija sajta 2

Optimizacija i pozicioniranje sajtova

Optimizacija sajta podrazumeva prilagođavanje sadržaja na sajtu i HTML kodiranja koje dovodi do poboljšanja rangiranja sajta za određene ključne reči.

Sa kolikim god budžetom da raspolažete, najvažnije je kako ćete ga rasporediti. Mi smo tu da Vam uštedimo novac, da zajedno sa vama analiziramo tržište, ključne reči koje se pretražuju u Google pretragama, osmislimo sadržaj (tekstovi i slike) koje će privući veliki broj potencijalnih klijenata i obezbediti vam visoku poziciju na pretraživačima. ⇒ Posedujemo značajno iskustvo i veliki broj zadovoljnih klijenata, čiji su sajtovi visoko pozicionirani za najvažnije ključne reči a koje su vezane za delatnost/usluge ili proizvode kojima se naši klijenti bave.

Optimizacija i pozicioniranje sajtova
Lucky web solutions

Najnovije na blogu


Šta je Crowdstrike i čemu služi?

Šta je Crowdstrike i čemu služi?

19. Jul 2024.

U svetu sajber bezbednosti, zaštita podataka i prevencija napada su postali ključni elementi za svaku kompaniju. Crowdstrike je jedno od vodećih imena u ovoj oblasti, pružajući vrhunska rešenja za zaštitu od sajber pretnji.

Google SGE: Nova Era SEO Rangiranja

Google SGE: Nova Era SEO Rangiranja

15. Apr 2024.

Google je ponovo pokazao svoju inovativnost predstavljajući novu funkciju - Google SGE (Search Guidelines Evaluator). Ova tehnologija obećava revolucionarne promene u načinu na koji se sajtovi rangiraju na pretrazi.

SEO Ekspert - Zašto je SEO Proces

SEO Ekspert - Zašto je SEO Proces

29. Jun 2023.

SEO marketing je uvek povezan sa ključnim rečima. Ukoliko ste imalo pretraživali internet marketing, čuli ste za tu frazu. SEO je mnogo više od toga, može se reći da su ključne reči samo osnova SEO marketinga.

Da li Vam se sviđaju naši sajtovi?

Potreban Vam je novi sajt, želite da osvežite stari sajt, ili da dodate e-prodavnicu. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo doći do najboljeg web rešenja za Vas.

Back to top
Lucky Web Solutions Logo

© 2024 Lucky Web Solutions. All rights reserved.
Razvoj web aplikacija i internet konsalting