FB pixel code

SEO optimizacija | Web dizajn | Usluge

SEO (Search engine optimization)


SEO označava "optimizaciju sajta za bolje rangiranje na pretraživačima (Google najčešće)". To je proces dobijanja većeg saobraćaja na sajtu preko "besplatnih", "organskih" ili "prirodnih" rezultata pretrage na internetu.

SEO optimizacija

GOOGLE pretragu koristimo svakodnevno kad želimo brzo doći do jasnih, sigurnih i relevantnih informacija.

Ukoliko se vaš proizvod, usluga i kompanija ne nalaze na prvoj strani Google-a, praktično ne postojite, jer velika većina posetilaca ne ide dalje od rešenja koja se pojave na prvoj strani pretraživača.

 

SEO je dugoročno isplativo rešenje za online marketing. SEO je jeftiniji za postavku i održavanje od kampanje plaćenog oglašavanja (plaćanje po kliku) ili od oglašavanja banerima. Kod SEO svi klikovi su besplatni. Samo platite za postavljanje i monitoring vašeg sajta.

 

Optimizovanje sajta podrazumeva prilagođavanje sadržaja na sajtu i HTML kodiranja koje dovodi do poboljšanja rangiranja sajta u odnosu na određene ključne reči. 

 

Sa kolikim god budžetom da raspolažete, najvažnije je kako ćete ga rasporediti. Mi smo tu da zajedno sa vama osmislimo kampanju koja će privući veliki broj potencijalnih klijenata i obezbediti vam visoku poziciju na pretraživačima. Posedujemo značajno iskustvo i veliki broj zadovoljnih klijenata, čiji su sajtovi visoko pozicionirani za najvažnije ključne reči a koje su vezane za delatnost/usluge ili proizvode kojima se naši klijenti bave.

Lucky web solutions

Najnovije na blogu


Online prodaja i SEO

Online prodaja i SEO

07. Jun 2022.

SEO predstavlja odličan način da unapredite vaš sajt i ojačate vaše marketinške napore. SEO marketing od vas zahteva da uredite sajt na određeni način, ali i da postavljate određeni tip sadržaja.

Zašto mi je potreban web sajt?

Zašto mi je potreban web sajt?

22. Maj 2022.

Neverovatno, da i dalje postoji veliki broj malih preduzeća čiji vlasnici veruju da njihov posao ne može da ima koristi od web sajta i da im web sajt predstavlja samo nepotreban trošak. Ukoliko razmišljate da li Vam je potreban Veb Sajt, evo par razloga zašto jeste...

Kako proveriti da li neko Vaš računar tajno koristi za kopanje kriptovaluta?

Kako proveriti da li neko Vaš računar tajno koristi za kopanje kriptovaluta?

10. Mar 2022.

Vaš računar bi mogao tajno da iskopava razne kriptovalute, a da Vi to ne znate. Ko to "kopa" po Vašem računaru?

Da li Vam se sviđaju naši sajtovi?

Potreban Vam je novi sajt, želite da osvežite stari sajt, ili da dodate e-prodavnicu. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo doći do najboljeg web rešenja za Vas.

Back to top
Lucky Web Solutions Logo

© 2023 Lucky Web Solutions. All rights reserved.
Razvoj web aplikacija i internet konsalting