FB pixel code
English version

SEO optimizacija | Web dizajn | Usluge

SEO (Search engine optimization)


SEO označava "optimizaciju sajta za bolje rangiranje na pretraživačima (Google najčešće)". To je proces dobijanja većeg saobraćaja na sajtu preko "besplatnih", "organskih" ili "prirodnih" rezultata pretrage na internetu.

SEO optimizacija

GOOGLE pretragu koristimo svakodnevno kad želimo brzo doći do jasnih, sigurnih i relevantnih informacija.

Ukoliko se vaš proizvod, usluga i kompanija ne nalaze na prvoj strani Google-a, praktično ne postojite, jer velika većina posetilaca ne ide dalje od rešenja koja se pojave na prvoj strani pretraživača.

 

SEO je dugoročno isplativo rešenje za online marketing. SEO je jeftiniji za postavku i održavanje od kampanje plaćenog oglašavanja (plaćanje po kliku) ili od oglašavanja banerima. Kod SEO svi klikovi su besplatni. Samo platite za postavljanje i monitoring vašeg sajta.

 

Optimizovanje sajta podrazumeva prilagođavanje sadržaja na sajtu i HTML kodiranja koje dovodi do poboljšanja rangiranja sajta u odnosu na određene ključne reči. 

 

Sa kolikim god budžetom da raspolažete, najvažnije je kako ćete ga rasporediti. Mi smo tu da zajedno sa vama osmislimo kampanju koja će privući veliki broj potencijalnih klijenata i obezbediti vam visoku poziciju na pretraživačima. Posedujemo značajno iskustvo i veliki broj zadovoljnih klijenata, čiji su sajtovi visoko pozicionirani za najvažnije ključne reči a koje su vezane za delatnost/usluge ili proizvode kojima se naši klijenti bave.

Lucky web solutions

Najnovije na blogu


Kupci više vole online prodavnice

Kupci više vole online prodavnice

28. Jan 2020.

Šta kupci kažu da je za njih važno. Saznajte šta kupac želi i igrajte na to - uključite u svoje razmišljanje sve načine na koje možete ispuniti ove želje, putem  konkurentnih cena, usluga za kupce i još mnogo toga.

Kako proveriti da li neko Vaš računar tajno koristi za kopanje kriptovaluta?

Kako proveriti da li neko Vaš računar tajno koristi za kopanje kriptovaluta?

10. Jan 2020.

Vaš računar bi mogao tajno da iskopava razne kriptovalute, a da Vi to ne znate. Ko to "kopa" po Vašem računaru?

Šta je SEO?

Šta je SEO?

24. Dec 2019.

SEO je važan deo bilo koje marketinške strategije, i nije nimalo misteriozan i komplikovan.

Da li Vam se sviđaju naši sajtovi?

Potreban Vam je novi sajt, želite da osvežite stari sajt, ili da dodate e-prodavnicu. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo doći do najboljeg web rešenja za Vas.

Back to top
Lucky Web Solutions Logo

© 2020 Lucky Web Solutions. All rights reserved.
Razvoj web aplikacija i internet konsalting