FB pixel code

Redizajn sajta | Web dizajn | Usluge

Redizajn sajta


Redizajn je mudra investicija, jer je vaš sajt ogledalo vaše firme. Zastereo izgled sajta, bez inovacija, nije zanimljiv vašim klijentima, a teško da će privući nove.

Redizajn sajta

Redizajn web sajta je više od novog izgleda. Potrebno je imati all-in-one rešenje gde ćete posetiocima vašeg sajta dati tačno ono šta traže kada im je to potrebno.

Prvi korak je sagledati celu sliku. Videti šta pokušavate da postignete. Dobar plan, gde se tačno zna kako i kojim pravcem treba ići, je osnova celog procesa. Sa dobrim planiranjem ceo proces redizajna će ići glatko. Zato ovom koraku treba posvetiti punu pažnju.

Da bismo vam olakšali, možemo sastaviti listu za redizajn web stranice kako bismo vam pomogli da odredite oblasti u kojima su vam potrebna ažuriranja.

 

Sledeći korak je nalaženje najboljeg vizuelnog rešenja, koje će odgovarati vašim potrebama. Tokom rada na dizajnu sajta, zajedno sa vama organizujemo strkturu sajta. Sa vašim tekstovima i slikama kreiramo novi izgled vašeg web sajta. Dodajemo sve nove funkcionalnosti koje su vam potrebne (oprimizacija sajta za pretraživače, nova web prodavnica, responsive dizajn).

Redizajn je mudra investicija, jer je vaš sajt ogledalo vaše firme. Zastereo izgled sajta, bez inovacija, nije zanimljiv vašim klijentima, a teško da će provući nove.

Razlozi za redizajn sajta:

  • Zastareo izgled
  • Zastareli linkovi
  • Neažurirani podaci
  • Nepostojanje SEO
  • Sajt nije responsive
  • Dodavanje novih funkcionalnosti
  • Vaš poslovni fokus je promenjen
  • Loša preglednost sajta
Lucky web solutions

Najnovije na blogu


Online prodaja i SEO

Online prodaja i SEO

07. Jun 2022.

SEO predstavlja odličan način da unapredite vaš sajt i ojačate vaše marketinške napore. SEO marketing od vas zahteva da uredite sajt na određeni način, ali i da postavljate određeni tip sadržaja.

Zašto mi je potreban web sajt?

Zašto mi je potreban web sajt?

22. Maj 2022.

Neverovatno, da i dalje postoji veliki broj malih preduzeća čiji vlasnici veruju da njihov posao ne može da ima koristi od web sajta i da im web sajt predstavlja samo nepotreban trošak. Ukoliko razmišljate da li Vam je potreban Veb Sajt, evo par razloga zašto jeste...

Kako proveriti da li neko Vaš računar tajno koristi za kopanje kriptovaluta?

Kako proveriti da li neko Vaš računar tajno koristi za kopanje kriptovaluta?

10. Mar 2022.

Vaš računar bi mogao tajno da iskopava razne kriptovalute, a da Vi to ne znate. Ko to "kopa" po Vašem računaru?

Da li Vam se sviđaju naši sajtovi?

Potreban Vam je novi sajt, želite da osvežite stari sajt, ili da dodate e-prodavnicu. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo doći do najboljeg web rešenja za Vas.

Back to top
Lucky Web Solutions Logo

© 2023 Lucky Web Solutions. All rights reserved.
Razvoj web aplikacija i internet konsalting