FB pixel code

Online prodavnica | Web dizajn | Usluge

Web Shop


Radeći sa različitim vrstama prodaje, stekli smo dosta isustva koja iskazujemo u smanjenju administrativnih poslova u online maloprodaji. Ne koristimo postojeće platforme za pravljenje web shop-a već prilagođavamo vašim stvarnim potrebama, bez nepotrebih dodatnih poslova.

Online prodavnica

Zašto mi je potrebna internet prodavnica?

Više od 80% online populacije koristi internet za kupovinu. Internet prodavnica vam omogućava da probijete ograničenja fizičke lokacije i da povećate prodaju. Na taj način povećavate broj novih kupaca i omogućavate vašim novim i starim kupcima da biraju gde, kada i kako žele da kupuju.

Mi smo pomogli našim klijentima da pređu sa tradicionalne maloprodaje na internet prodaju.

Ispitujemo šta motiviše ljude da kupuju kod vas i prilagođavamo naš rad dobijenim informacijama.

Radeći sa različitim vrstama prodaje, stekli smo dosta iskustva koja iskazujemo u smanjenju administrativnih poslova u online maloprodaji. Ne koristimo postojeće platforme za pravljenje web shop-a već prilagođavamo vašim stvarnim potrebama, bez nepotrebih dodatnih poslova.

 

B2C (Business-to-Customer) e-prodaja je razmena robe ili usluge preko interneta između online prodavca i pojedinačnog kupca. Preferiranje potrošača za pogodnost online kupovine - zajedno sa lakoćom pokretanja online prodavnice - učinilo je elektronsku prodaju među najbrže rastućim sektorima privrede.

B2C shop vam omogućava da lako unosite i menjate postojeće proizvode i njihove cene. Sa druge strane, vašim kliejntima pružate mogućnost kupovine i plaćanja proizvoda bilo kad i bilo gde.

 

B2B (Business-to-Business) se dosta razlikuje od B2C prodaje. Razumevanje B2B kupaca i načina na koji oni rade određuje način izrade B2B prodavnice i njene procese i mogućnosti koje prodaju treba da učine lakšom i efikasnijom.

B2B shop je prilagođen potrebama veleprodaje za business korisnike i distributivne mreže klijenata. B2B shop pored standardnih opcija za ubacivanje proizvoda i cena, sadrži zatvoren sistem za logovanje, prikaz količine robe, različite naplatne kategorije za kupce, plaćanje karticama, fakture, otpremnice, izvoz podataka iz baze, lako nivelisanje cena, i druge opcije koje su potrebne. B2B kupci imaju tendenciju ka dugoročnoj saradni sa svojim dobavljačem, iz tog razoga je potrebno da im se pruži efikasan proces kupovine, od naručivanja do plaćanja i izdavanja potrebne dokumentacije.

  • B2B
  • B2C
  • Maloprodaja
  • Veleprodaja
  • Plaćanje karticama
  • Fakture, otpremnice
  • Izvoz podataka iz baze
  • Nivelisanje cena
Lucky web solutions

Najnovije na blogu


Online prodaja i SEO

Online prodaja i SEO

07. Jun 2022.

SEO predstavlja odličan način da unapredite vaš sajt i ojačate vaše marketinške napore. SEO marketing od vas zahteva da uredite sajt na određeni način, ali i da postavljate određeni tip sadržaja.

Zašto mi je potreban web sajt?

Zašto mi je potreban web sajt?

22. Maj 2022.

Neverovatno, da i dalje postoji veliki broj malih preduzeća čiji vlasnici veruju da njihov posao ne može da ima koristi od web sajta i da im web sajt predstavlja samo nepotreban trošak. Ukoliko razmišljate da li Vam je potreban Veb Sajt, evo par razloga zašto jeste...

Kako proveriti da li neko Vaš računar tajno koristi za kopanje kriptovaluta?

Kako proveriti da li neko Vaš računar tajno koristi za kopanje kriptovaluta?

10. Mar 2022.

Vaš računar bi mogao tajno da iskopava razne kriptovalute, a da Vi to ne znate. Ko to "kopa" po Vašem računaru?

Da li Vam se sviđaju naši sajtovi?

Potreban Vam je novi sajt, želite da osvežite stari sajt, ili da dodate e-prodavnicu. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo doći do najboljeg web rešenja za Vas.

Back to top
Lucky Web Solutions Logo

© 2023 Lucky Web Solutions. All rights reserved.
Razvoj web aplikacija i internet konsalting