FB pixel code

Izrada web sajta | Web dizajn | Usluge

Web Design


Mi dizajniramo vrhunske „responsive“ sajtove, sa pažnjom usmerenom ka celokupnom sajtu. Od arhitekture sajta, preko sadržaja i informacija koje se nalaze na sajtu, do boje i tipografije, prjatnog iskustva korisnika i web prodavnice.
Zajedničkim dogovorom dolazimo do najboljeg od ponuđenih rešenja za vizuelnu prezentaciju. Samo onda kada ste vi 100% zadovoljni predlogom, možemo zavrnuti rukave i početi sa kodiranjem.

Izrada web sajta

Web sajt je neophodan alat za prezentovanje vaše firme ili organizacije. Efikasna i kvalitetna web stranica vam može obezbediti bolju poziciju u poslovanju. Bez obzira da li se bavite prodajom proizvoda ili pružanjem usluge, vaš sajt će omogućiti alternativnu lokaciju za prodaju i pružanje informacija o vašem poslu. Zašto se vezati samo za jednu lokaciju kad je web sajt odlično mesto za promociju i prodaju na širem tržištu.

Mi dizajniramo vrhunske „responsive“ sajtove, sa pažnjom usmerenom ka celokupnom sajtu. Od arhitekture sajta, preko sadržaja i informacija koje se nalaze na sajtu, do boje i tipografije, prijatnog iskustva korisnika i web prodavnice.

Kako dolazimo do krajnjeg proizvda?

Razgovor sa klijentom je na prvom mestu. Postavljamo pitanja, slušamo i sakupljamo informacije o vašem poslu.

Tražimo najbolje rešenje za prezentovanje vašeg vizuelnog identiteta. Pratimo najnovije trendove. Jednostavnost, funkcionalnost, „responsive“ dizajn i optimizovanost za web pretraživače, obezbeđuju bolju poziciju sajta, povećavaju njegovu posećenost, a time i mogućnost veće zarade za vas.

Mi najviše volimo da radimo „custom“ dizajn sajta za svakog klijenta. Ne koristimo gotove platforme kao što su WordPress, Joomla, Magento i slično, osim u slučaju kada vi to želite.

Zajedničkim dogovorom dolazimo do najboljeg od ponuđenih rešenja za vizuelnu prezentaciju. Samo onda kada ste vi 100% zadovoljni predlogom, možemo zavrnuti rukave i početi sa kodiranjem.

Tekstovi i grafički sadržaj za sajt su veoma bitni. Podrazumeva se da je tekst, od ključne važnosti da korisnicima pomogne da saznaju više o vašem proizvodu ili uslugama. Međutim, pošto vaš web sajt ima samo nekoliko sekundi da napravi pravi prvi utisak, slike su te koje će korisnici prvo uočiti. Zato je veoma bitno da dostavite što kvalitetnije slike i tekstove.

Revizija projekta je važan korak u izradi sajta. Sad već možete da vidite krajnji proizvod. U ovom koraku zajedno proveravamo, isprobavamo, dodajemo, oduzimamo ... usavršavamo.

Na kraju, dobijate odgovorno i brižno napravljen web sajt samo za vas.

Ukoliko već imate web sajt, ali želite da promenite izgled, funkcionalnost ili dodate web shop, jedna od usluga koju pružamo je i redizajn sajta.

Redizajnom sajta možete da promenite sadržaj i izgled sajta, poboljšate optimizaciju sajta za web pretraživače, prilagodite sajt svim uređajima i brauzerima.

6 razloga zašto je korisno da imate sajt:

  • Kredibilitet
  • Web sajt štedi novac
  • Pristupačnost klijentima
  • Marketing
  • Štedi vaše vreme
  • Pristup većem tržištu
Lucky web solutions

Najnovije na blogu


Online prodaja i SEO

Online prodaja i SEO

07. Jun 2022.

SEO predstavlja odličan način da unapredite vaš sajt i ojačate vaše marketinške napore. SEO marketing od vas zahteva da uredite sajt na određeni način, ali i da postavljate određeni tip sadržaja.

Zašto mi je potreban web sajt?

Zašto mi je potreban web sajt?

22. Maj 2022.

Neverovatno, da i dalje postoji veliki broj malih preduzeća čiji vlasnici veruju da njihov posao ne može da ima koristi od web sajta i da im web sajt predstavlja samo nepotreban trošak. Ukoliko razmišljate da li Vam je potreban Veb Sajt, evo par razloga zašto jeste...

Kako proveriti da li neko Vaš računar tajno koristi za kopanje kriptovaluta?

Kako proveriti da li neko Vaš računar tajno koristi za kopanje kriptovaluta?

10. Mar 2022.

Vaš računar bi mogao tajno da iskopava razne kriptovalute, a da Vi to ne znate. Ko to "kopa" po Vašem računaru?

Da li Vam se sviđaju naši sajtovi?

Potreban Vam je novi sajt, želite da osvežite stari sajt, ili da dodate e-prodavnicu. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo doći do najboljeg web rešenja za Vas.

Back to top
Lucky Web Solutions Logo

© 2023 Lucky Web Solutions. All rights reserved.
Razvoj web aplikacija i internet konsalting