FB pixel code

Google reklamiranje | Web dizajn | Usluge

Google AdWords


AdWords reklamiranje ima sistem za "plaćanje po kliku". To znači da možete diktirati gde se vaš oglas pojavljuje, ali plaćate samo ukoliko neko klikne na vaš oglas kao rezultat web pretrage.

Google reklamiranje

AdWords (Google AdWords) je Google-ova usluga oglašavanja za firme koje žele da im se prikazuju oglasi na Google-u i njegovoj mreži za oglašavanje. AdWords omogućava firmama da postavljaju budžet za oglašavanje i plaćaju samo kada ljudi kliknu na oglase. Oglasna usluga je uglavnom fokusirana na ključne reči.

 

Uz pomoć AdWords-a mogu se kreirati relevantni oglasi gde se koriste ključne reči koje će unositi korisnici prilikom pretrage interneta pomoću Google pretraživača. Ključna reč, kada se ukuca u Google pretraživač, biće okidač za prikazivanje vašeg oglasa. Vaš oglas će se pojaviti na prvoj stranici Google pretrage sa oznakom “oglas” ili “ad”. Kada korisnik klikne na vaš AdWords oglas, biće preusmeren na vašu web lokaciju.

 

AdWords reklamiranje je sistem za "plaćanje po kliku". To znači da možete diktirati gde se vaš oglas pojavljuje, ali plaćate samo ukoliko neko klikne na vaš oglas kao rezultat web pretrage.

Lucky web solutions

Najnovije na blogu


Online prodaja i SEO

Online prodaja i SEO

07. Jun 2022.

SEO predstavlja odličan način da unapredite vaš sajt i ojačate vaše marketinške napore. SEO marketing od vas zahteva da uredite sajt na određeni način, ali i da postavljate određeni tip sadržaja.

Zašto mi je potreban web sajt?

Zašto mi je potreban web sajt?

22. Maj 2022.

Neverovatno, da i dalje postoji veliki broj malih preduzeća čiji vlasnici veruju da njihov posao ne može da ima koristi od web sajta i da im web sajt predstavlja samo nepotreban trošak. Ukoliko razmišljate da li Vam je potreban Veb Sajt, evo par razloga zašto jeste...

Kako proveriti da li neko Vaš računar tajno koristi za kopanje kriptovaluta?

Kako proveriti da li neko Vaš računar tajno koristi za kopanje kriptovaluta?

10. Mar 2022.

Vaš računar bi mogao tajno da iskopava razne kriptovalute, a da Vi to ne znate. Ko to "kopa" po Vašem računaru?

Da li Vam se sviđaju naši sajtovi?

Potreban Vam je novi sajt, želite da osvežite stari sajt, ili da dodate e-prodavnicu. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo doći do najboljeg web rešenja za Vas.

Back to top
Lucky Web Solutions Logo

© 2023 Lucky Web Solutions. All rights reserved.
Razvoj web aplikacija i internet konsalting