FB pixel code
English version

Google reklamiranje | Web dizajn | Usluge

Google AdWords


AdWords reklamiranje ima sistem za "plaćanje po kliku". To znači da možete diktirati gde se vaš oglas pojavljuje, ali plaćate samo ukoliko neko klikne na vaš oglas kao rezultat web pretrage.

Google reklamiranje

AdWords (Google AdWords) je Google-ova usluga oglašavanja za firme koje žele da im se prikazuju oglasi na Google-u i njegovoj mreži za oglašavanje. AdWords omogućava firmama da postavljaju budžet za oglašavanje i plaćaju samo kada ljudi kliknu na oglase. Oglasna usluga je uglavnom fokusirana na ključne reči.

 

Uz pomoć AdWords-a mogu se kreirati relevantni oglasi gde se koriste ključne reči koje će unositi korisnici prilikom pretrage interneta pomoću Google pretraživača. Ključna reč, kada se ukuca u Google pretraživač, biće okidač za prikazivanje vašeg oglasa. Vaš oglas će se pojaviti na prvoj stranici Google pretrage sa oznakom “oglas” ili “ad”. Kada korisnik klikne na vaš AdWords oglas, biće preusmeren na vašu web lokaciju.

 

AdWords reklamiranje je sistem za "plaćanje po kliku". To znači da možete diktirati gde se vaš oglas pojavljuje, ali plaćate samo ukoliko neko klikne na vaš oglas kao rezultat web pretrage.

Lucky web solutions

Najnovije na blogu


Kupci više vole online prodavnice

Kupci više vole online prodavnice

28. Jan 2020.

Šta kupci kažu da je za njih važno. Saznajte šta kupac želi i igrajte na to - uključite u svoje razmišljanje sve načine na koje možete ispuniti ove želje, putem  konkurentnih cena, usluga za kupce i još mnogo toga.

Kako proveriti da li neko Vaš računar tajno koristi za kopanje kriptovaluta?

Kako proveriti da li neko Vaš računar tajno koristi za kopanje kriptovaluta?

10. Jan 2020.

Vaš računar bi mogao tajno da iskopava razne kriptovalute, a da Vi to ne znate. Ko to "kopa" po Vašem računaru?

Šta je SEO?

Šta je SEO?

24. Dec 2019.

SEO je važan deo bilo koje marketinške strategije, i nije nimalo misteriozan i komplikovan.

Da li Vam se sviđaju naši sajtovi?

Potreban Vam je novi sajt, želite da osvežite stari sajt, ili da dodate e-prodavnicu. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo doći do najboljeg web rešenja za Vas.

Back to top
Lucky Web Solutions Logo

© 2020 Lucky Web Solutions. All rights reserved.
Razvoj web aplikacija i internet konsalting