FB pixel code

Tweety | Izrada web sajta | Dizajn

+381 65 855 80 66
Tweety

Firma Tweety tende&cerade poseduje više od 15 godina iskustva kada su u pitanju tende i cerade, njihova montaža i izrada. Veliki broj zadovoljnih klijenata među pravnim i fizičkim licima potvrda su kvaliteta i postojanosti proizvoda. Tende za restoranetende za kafiće, prodavnice, cvećare, hotele, poslastičarnice, pekare, tende za terase, balkone, lođe.. 

Cirade za kamione sa štampom, cirade za objektezimske cirade-pokrivke za bazene sa ili bez podkonstrukcije od metala ili aluminijuma, deo su velikeponude. Izrađuju se od visokokvalitetnih materijala renomiranih evropskih proizvođača u raznim bojama i težinama. 

Providna PVC folija za zimske bašte i magacine, za pregrađivanje i ograđivanje prostora, PVC folija za zatvaranje viljuškara... 

Balon hale su poseban segment u delu radova koji se tiču prenapregnutih konstrukcija od PVC materijala i u tom segmentu ova firma je jedan od lidera na tržištu.

Više o projektu

Tweety


  • Klijent: Tweety tende i cerade
  • Završetak projekta: 23. Mar 2017.
  • Izrada projekta: 10 dana
  • Primenjene usluge: HTML5, CSS, jQuery
Naši poslednji projekti

Portfolio


Šta se priča o nama...

Preporuke


Lucky web solutions

Najnovije na blogu


Šta je Crowdstrike i čemu služi?

Šta je Crowdstrike i čemu služi?

19. Jul 2024.

U svetu sajber bezbednosti, zaštita podataka i prevencija napada su postali ključni elementi za svaku kompaniju. Crowdstrike je jedno od vodećih imena u ovoj oblasti, pružajući vrhunska rešenja za zaštitu od sajber pretnji.

Google SGE: Nova Era SEO Rangiranja

Google SGE: Nova Era SEO Rangiranja

15. Apr 2024.

Google je ponovo pokazao svoju inovativnost predstavljajući novu funkciju - Google SGE (Search Guidelines Evaluator). Ova tehnologija obećava revolucionarne promene u načinu na koji se sajtovi rangiraju na pretrazi.

SEO Ekspert - Zašto je SEO Proces

SEO Ekspert - Zašto je SEO Proces

29. Jun 2023.

SEO marketing je uvek povezan sa ključnim rečima. Ukoliko ste imalo pretraživali internet marketing, čuli ste za tu frazu. SEO je mnogo više od toga, može se reći da su ključne reči samo osnova SEO marketinga.

Da li Vam se sviđaju naši sajtovi?

Potreban Vam je novi sajt, želite da osvežite stari sajt, ili da dodate e-prodavnicu. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo doći do najboljeg web rešenja za Vas.

Back to top
Lucky Web Solutions Logo

© 2024 Lucky Web Solutions. All rights reserved.
Razvoj web aplikacija i internet konsalting