FB pixel code
English version

Tweety | Izrada web sajta | Dizajn

Tweety
Više o projektu

Tweety


Firma Tweety tende&cerade poseduje 10-godišnje iskustvo kada su u pitanju tende i cerade, njihova montaža i izrada. Veliki broj zadovoljnih klijenata među pravnim i fizičkim licima potvrda su kvaliteta i postojanosti naših proizvoda i usluga. Tende za restoranetende za kafiće, prodavnice, cvećare, hotele, poslastičarnice, pekare, tende za terase, balkone, lođe.. 

Cirade za kamione sa štampom, cirade za objektezimske cirade-pokrivke za bazene sa ili bez podkonstrukcije od metala ili aluminijuma, deo su naše ponude. Izrađuju se od visokokvalitetnih materijala renomiranih evropskih proizvođača u raznim bojama i težinama. 

Providna PVC folija za zimske bašte i magacine, za pregrađivanje i ograđivanje prostora, PVC folija za zatvaranje viljuškara... 

PVC folija je kao materijal izuzetno otporna na sve vrste vremenskih uticaja, a sistem zatvaranja providnom folijom može biti fiksni, ili sistem zatvaranja pomoću rajsfešlusa i sistem zatvaranja sa vođicama. 

Balon hale su poseban segment u delu radova koji se tiču prenapregnutih konstrukcija od PVC materijala i u tom segmentu posedujemo značajno iskustvo i kvalitet. 

Različit dizajn uklopljen u želje i potrebe klijenata, konstrukcije od metala, aluminijuma ili drveta, najsavremeniji materijali i tehnologije, poštovanje dogovorenih rokova, brzina i kvalitet izvedenih radova, sve su to naše komparativne prednosti. Zahvaljujući korektnosti i tržišno prihvatljivim cenama za određeni vid proizvoda i usluga, opstajemo godinama na zahtevnom srpskom tržištu.

  • Klijent: Tweety tende i cerade
  • Završetak projekta: 23. Mar 2017.
  • Izrada projekta: 10 dana
  • Primenjene usluge: HTML5, CSS, jQuery
Naši poslednji projekti

Portfolio


Šta se priča o nama...

Preporuke


Lucky web solutions

Najnovije na blogu


Kupci više vole online prodavnice

Kupci više vole online prodavnice

28. Jan 2020.

Šta kupci kažu da je za njih važno. Saznajte šta kupac želi i igrajte na to - uključite u svoje razmišljanje sve načine na koje možete ispuniti ove želje, putem  konkurentnih cena, usluga za kupce i još mnogo toga.

Kako proveriti da li neko Vaš računar tajno koristi za kopanje kriptovaluta?

Kako proveriti da li neko Vaš računar tajno koristi za kopanje kriptovaluta?

10. Jan 2020.

Vaš računar bi mogao tajno da iskopava razne kriptovalute, a da Vi to ne znate. Ko to "kopa" po Vašem računaru?

Šta je SEO?

Šta je SEO?

24. Dec 2019.

SEO je važan deo bilo koje marketinške strategije, i nije nimalo misteriozan i komplikovan.

Da li Vam se sviđaju naši sajtovi?

Potreban Vam je novi sajt, želite da osvežite stari sajt, ili da dodate e-prodavnicu. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo doći do najboljeg web rešenja za Vas.

Back to top
Lucky Web Solutions Logo

© 2021 Lucky Web Solutions. All rights reserved.
Razvoj web aplikacija i internet konsalting