FB pixel code
English version

Turbo servis Radosavljević | Izrada web sajta | Dizajn

Turbo servis Radosavljević
Više o projektu

Turbo servis Radosavljević


Turbo servis "Radosavljević" se već šestu godinu uspešno bavi reparacijom i prodajom turbina (turbo kompresora) i posluje u okviru Auto servisa Radosavljević osnovanog još daleke 1977. godine. Za skoro četiri decenije postojanja, od male mehaničarske radionice nastao je moderan centar za mašinsku obradu delova motora, kao i savremen servis za remont turbina i turbokompresora. Načinom i kvalitetom remonta servis ispunjava zahteve tržišta EU što dokazuje i izvoz proizvoda na to tržište. U svaki turbo kompresor koji servisiramo ugrađuju se isključivo originalni proizvođački delovi. Finalni proizvodi testirani su na visoko preciznim mašinama. 

Krajem 2012-te godine Turbo servis "Radosavljević" postao je glavni uvoznik i distributer proizvoda Turbo international-a za Srbiju. Turbo international je već prepoznatljiv brend koji je godinama zastupljen na svetskom tržištu. Imajući to u vidu, doveli smo ovaj brend u Srbiju kako bi delatnost remonta turbina podigli na viši nivo.

Profil i lager našeg magacina je prilagođen zahtevima tržišta. Posedujemo veliku količinu rezervnih delova kao i novih agregata, što nam omogućuje da vreme remonta svedemo na 2-3 sata uz najviši nivo kvaliteta. 

U našem servisu klijentima se pružaju sledeće vrste usluga: remont turbina, montaža i demontaža turbina, sklapanje polumotora, kompletni remont motora.

  • Klijent: Turbo servis Radosavljević
  • Završetak projekta: 23. Jan 2016.
  • Izrada projekta: 20 dana
  • Primenjene usluge: PHP, MySQL, Custom CMS, SEO
Naši poslednji projekti

Portfolio


Šta se priča o nama...

Preporuke


Lucky web solutions

Najnovije na blogu


Kupci više vole online prodavnice

Kupci više vole online prodavnice

28. Jan 2020.

Šta kupci kažu da je za njih važno. Saznajte šta kupac želi i igrajte na to - uključite u svoje razmišljanje sve načine na koje možete ispuniti ove želje, putem  konkurentnih cena, usluga za kupce i još mnogo toga.

Kako proveriti da li neko Vaš računar tajno koristi za kopanje kriptovaluta?

Kako proveriti da li neko Vaš računar tajno koristi za kopanje kriptovaluta?

10. Jan 2020.

Vaš računar bi mogao tajno da iskopava razne kriptovalute, a da Vi to ne znate. Ko to "kopa" po Vašem računaru?

Šta je SEO?

Šta je SEO?

24. Dec 2019.

SEO je važan deo bilo koje marketinške strategije, i nije nimalo misteriozan i komplikovan.

Da li Vam se sviđaju naši sajtovi?

Potreban Vam je novi sajt, želite da osvežite stari sajt, ili da dodate e-prodavnicu. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo doći do najboljeg web rešenja za Vas.

Back to top
Lucky Web Solutions Logo

© 2021 Lucky Web Solutions. All rights reserved.
Razvoj web aplikacija i internet konsalting