FB pixel code

Turbo servis Radosavljević | Izrada web sajta | Dizajn

+381 65 855 80 66
Turbo servis Radosavljević

Turbo servis "Radosavljević" se blizu 15 godina uspešno bavi reparacijom i prodajom turbina (turbo kompresora) i posluje u okviru Auto servisa Radosavljević osnovanog još daleke 1977. godine. Najsavremeniji servis za remont turbina i turbokompresora. Načinom i kvalitetom remonta servis ispunjava zahteve tržišta EU što dokazuje i izvoz proizvoda na to tržište. U svaki turbo kompresor koji se servisira ugrađuju se isključivo originalni proizvođački delovi. Finalni proizvodi testirani su na visoko preciznim mašinama.

Krajem 2012-te godine Turbo servis "Radosavljević" postao je glavni uvoznik i distributer proizvoda Turbo international-a za Srbiju, a nakon toga i glavni uvoznici i distributeri renomiranog italijanskog proizvođača Turbo rail čije proizvode distribuiraju i danas. To je globalno prepoznatljiv brend koji je godinama zastupljen na svetskom tržištu. 

Velika količina rezervnih delova kao i novih agregata, omogućuje da vreme remonta bude svedeno na 2-3 sata uz najviši nivo kvaliteta.

 

Više o projektu

Turbo servis Radosavljević


  • Klijent: Turbo servis Radosavljević
  • Završetak projekta: 23. Jan 2016.
  • Izrada projekta: 20 dana
  • Primenjene usluge: PHP, MySQL, Custom CMS, SEO

Pozicioniranje na Google.rs

Naši poslednji projekti

Portfolio


Šta se priča o nama...

Preporuke


Lucky web solutions

Najnovije na blogu


Šta je Crowdstrike i čemu služi?

Šta je Crowdstrike i čemu služi?

19. Jul 2024.

U svetu sajber bezbednosti, zaštita podataka i prevencija napada su postali ključni elementi za svaku kompaniju. Crowdstrike je jedno od vodećih imena u ovoj oblasti, pružajući vrhunska rešenja za zaštitu od sajber pretnji.

Google SGE: Nova Era SEO Rangiranja

Google SGE: Nova Era SEO Rangiranja

15. Apr 2024.

Google je ponovo pokazao svoju inovativnost predstavljajući novu funkciju - Google SGE (Search Guidelines Evaluator). Ova tehnologija obećava revolucionarne promene u načinu na koji se sajtovi rangiraju na pretrazi.

SEO Ekspert - Zašto je SEO Proces

SEO Ekspert - Zašto je SEO Proces

29. Jun 2023.

SEO marketing je uvek povezan sa ključnim rečima. Ukoliko ste imalo pretraživali internet marketing, čuli ste za tu frazu. SEO je mnogo više od toga, može se reći da su ključne reči samo osnova SEO marketinga.

Da li Vam se sviđaju naši sajtovi?

Potreban Vam je novi sajt, želite da osvežite stari sajt, ili da dodate e-prodavnicu. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo doći do najboljeg web rešenja za Vas.

Back to top
Lucky Web Solutions Logo

© 2024 Lucky Web Solutions. All rights reserved.
Razvoj web aplikacija i internet konsalting