FB pixel code
English version

Topolino | Izrada web sajta | Dizajn

Topolino
Više o projektu

Topolino


Mi u Topolinu verujemo da je dečiji osmeh nešto najlepše na svetu. Rastući uz te osmehe postojimo već više od jedne decenije.

Ohrabreni vašim poverenjem i željama od nedavno smo bogatiji za još jednog, najmladjeg člana naše družine, dečiji vrtić Topolino. Za razliku od ostalih vrtića, mi se nalazimo na samom obronku Zvezdarske šume, daleko od gradske vreve, u našoj maloj oazi mira i radosti sa koje se pruža predivan pogled na Dunav. Naši mališani uživaju u kući kompletno izdvojenom samo za njihovu slobodu, adaptiranom i uređenom za beskrajne trenutke njihove radosti. Predivno i prostrano zeleno dvorište je priča za sebe, stvoreno tako da igra u njemu nikada ne prestane.

Igraonica Topolino Družina nalazi se na Čukaričkoj padini i prostire se na 180 m2 a dovoljno je velika da u nju stane 30 malih drugara i 60 odraslih. U njoj se nalazi 3D lavirint za one malo manje, disko klubić za one malo veće, a za najmlađe tu je bazen sa lopticama. Roditelji i svi oni odrasli mogu da uživaju u sjajno uređenom i veoma prijatnom i udobnom kafeu, koji se sastoji od odvojenog pušačkog i nepušačkog dela, odakle mogu da posmatraju svoje mališane na velikom LCD ekranu.

Igraonica Topolino na Novom Beogradu, nalazi se u prelepom klimatizovanom prostoru površine 150 m2. Prostor igraonice sadrži tobogan, lavirint, prepreke, loptice, baby bazen, vazdušni grad, stoni fudbal, karaoke. U drugom delu igraonice nalazi se kafić za odrasle sa video nadzorom.

  • Klijent: Topolino - privatni vrtić
  • Završetak projekta: 30. Avg 2016.
  • Izrada projekta: 25 dana
  • Primenjene usluge: PHP, MySQL, Custom CMS, SEO, Reklamiranje
Naši poslednji projekti

Portfolio


Šta se priča o nama...

Preporuke


Lucky web solutions

Najnovije na blogu


Kupci više vole online prodavnice

Kupci više vole online prodavnice

28. Jan 2020.

Šta kupci kažu da je za njih važno. Saznajte šta kupac želi i igrajte na to - uključite u svoje razmišljanje sve načine na koje možete ispuniti ove želje, putem  konkurentnih cena, usluga za kupce i još mnogo toga.

Kako proveriti da li neko Vaš računar tajno koristi za kopanje kriptovaluta?

Kako proveriti da li neko Vaš računar tajno koristi za kopanje kriptovaluta?

10. Jan 2020.

Vaš računar bi mogao tajno da iskopava razne kriptovalute, a da Vi to ne znate. Ko to "kopa" po Vašem računaru?

Šta je SEO?

Šta je SEO?

24. Dec 2019.

SEO je važan deo bilo koje marketinške strategije, i nije nimalo misteriozan i komplikovan.

Da li Vam se sviđaju naši sajtovi?

Potreban Vam je novi sajt, želite da osvežite stari sajt, ili da dodate e-prodavnicu. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo doći do najboljeg web rešenja za Vas.

Back to top
Lucky Web Solutions Logo

© 2021 Lucky Web Solutions. All rights reserved.
Razvoj web aplikacija i internet konsalting