FB pixel code
English version

Srpska rakija | Izrada web sajta | Dizajn

Srpska rakija
Više o projektu

Srpska rakija


 

 

Национална асоцијација произвођача ракија Србије СРПСКА РАКИЈА је струковно удружење основано 2007. године. У заједничкој тежњи да унапреде квалитет производа, пласман и едукацију потрошача, регистровани произвођачи из свих крајева Србије удружили су снаге да би ракија, као национално пиће, заузела место које јој припада.

У току свог постојања Асоцијација је мењала правну форму и облике организовања, али су основне идеје остале исте. Данас је Српска ракије најзначајније и најрепрезентативније удружење регистрованих произвођача ракије у Србији, које окупља готово све важне и у јавности препознатљиве дестилерије ракије. Чланови Асоцијасције колективно су учлањени у Групацију произвођача ракије при Привредној комори Србије, што овој еснасфској организацији даје додатни значај.

Улога и значај Асоцијације препознати су од стране релевантних државних органа и институција. Асоцијација остварује веома добру сарадњу са Министарством пољопривреде, Министарством трговине, туризма и телекомуникација и Министарством финансија, Привредном комором Србије, Туристичком организацијом Србије, Регионалном развојном агенцијом Златибор , низом локалних самоуправа и других струковних и стручних удружења.

Најбољи пример успешне сарадње Асоцијације и државних органа догодио се током припреме и доношења сада важећег Закона о јаким алкохолним пићима, када су кроз активну улогу Асоцијације у Закон унети сви захтеви и примедбе регистрованих произвођача ракије. Овим је још једном потврђен значај удруживања у борби за заједничке интересе, као и чињеница да уједињени можемо много лакше решити бројне проблеме и пресудно утицати на свој положај у друштву и на тржишту.

Асоцијација Српска ракија придаје велики значај и чини посебан напор да кроз едукацију подигне страндарде у производњи и потрошњи ракије. Најбољи доказ успеха и помака на том плану су бројна признања и награде које чланови Асоцијације добијају на престизним оцењивањима квалитета, сајмовима и фестивалима у земљи и окружењу, а све чешће и на међународним манифестацијама у удаљеним и за ракију из Србије до скоро недоступним дестинацијама. Организовањем специјализованих фестивала и сајмова Асоцијација континуирано ради на едукацији потрошача, што се итекако одразило на унапређење и културу потрошње квалитетне ракије у Србији последњих година.

Једном речју, Асоцијација Српска ракија је синоним за најбољу ракију из Србије.

Живели!

  • Klijent: Srpska rakija
  • Završetak projekta: 16. Dec 2017.
  • Izrada projekta: 25 dana
  • Primenjene usluge: PHP, MySQL, Custom CMS, SEO
Naši poslednji projekti

Portfolio


Šta se priča o nama...

Preporuke


Lucky web solutions

Najnovije na blogu


Kupci više vole online prodavnice

Kupci više vole online prodavnice

28. Jan 2020.

Šta kupci kažu da je za njih važno. Saznajte šta kupac želi i igrajte na to - uključite u svoje razmišljanje sve načine na koje možete ispuniti ove želje, putem  konkurentnih cena, usluga za kupce i još mnogo toga.

Kako proveriti da li neko Vaš računar tajno koristi za kopanje kriptovaluta?

Kako proveriti da li neko Vaš računar tajno koristi za kopanje kriptovaluta?

10. Jan 2020.

Vaš računar bi mogao tajno da iskopava razne kriptovalute, a da Vi to ne znate. Ko to "kopa" po Vašem računaru?

Šta je SEO?

Šta je SEO?

24. Dec 2019.

SEO je važan deo bilo koje marketinške strategije, i nije nimalo misteriozan i komplikovan.

Da li Vam se sviđaju naši sajtovi?

Potreban Vam je novi sajt, želite da osvežite stari sajt, ili da dodate e-prodavnicu. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo doći do najboljeg web rešenja za Vas.

Back to top
Lucky Web Solutions Logo

© 2021 Lucky Web Solutions. All rights reserved.
Razvoj web aplikacija i internet konsalting