FB pixel code
English version

Sportsko penjanje | Izrada web sajta | Dizajn

Sportsko penjanje
Više o projektu

Sportsko penjanje


Sportsko penjački savez Srbije (SPSS), je nacionalni granski sportski savez u oblasti sporta, koji se zove sportsko penjanje na veštačkoj steni. Kao granski nacionalni savez, SPSS je član Sportskog Saveza Srbije i Međunarodne sportsko-penjačke asocijacije – IFSC i kao takav je prepoznat i finansiran iz budžeta Republike Srbije od strane Ministarstva omladine i sporta.

Članovi ovog saveza su svi klubovi sa teritorije Republike Srbije koji ispunjavaju uslove propisane Statutom SPSS kao najvišim pravnim aktom. Sportsko penjački savez Srbije kao najviši cilj ima popularizaciju i promociju sportskog penjanja i omasovljenje ovog sporta među mlađom populacijom, školskom decom i omladinom i na taj način približavanje ovog sporta i njegovo upoznavanje sa širom javnosti. Savez je organizator državnog prvenstva Srbije u sportskom penjanju na veštačkim stenama – „Šampionata Srbije“ u svim zastupljenim disciplinama, kao i organizator međunarodnih takmičenja, kupova i revijalnih takmičenja u ovom sportu u Srbiji. Savez (SPSS) se trudi da u skladu sa materijalnim mogućnostima, podržava odlazak sportista, klubova članica, na međunarodna takmičenja za koja organi Saveza utvrde da su od značaja, a na kojima se ti sportisti takmiče pod zastavom Srbije.

  • Klijent: Sportsko penjanje
  • Završetak projekta: 21. Maj 2018.
  • Izrada projekta: 15 dana
  • Primenjene usluge: PHP, MySQL, Custom CMS, SEO
Naši poslednji projekti

Portfolio


Šta se priča o nama...

Preporuke


Lucky web solutions

Najnovije na blogu


Kupci više vole online prodavnice

Kupci više vole online prodavnice

28. Jan 2020.

Šta kupci kažu da je za njih važno. Saznajte šta kupac želi i igrajte na to - uključite u svoje razmišljanje sve načine na koje možete ispuniti ove želje, putem  konkurentnih cena, usluga za kupce i još mnogo toga.

Kako proveriti da li neko Vaš računar tajno koristi za kopanje kriptovaluta?

Kako proveriti da li neko Vaš računar tajno koristi za kopanje kriptovaluta?

10. Jan 2020.

Vaš računar bi mogao tajno da iskopava razne kriptovalute, a da Vi to ne znate. Ko to "kopa" po Vašem računaru?

Šta je SEO?

Šta je SEO?

24. Dec 2019.

SEO je važan deo bilo koje marketinške strategije, i nije nimalo misteriozan i komplikovan.

Da li Vam se sviđaju naši sajtovi?

Potreban Vam je novi sajt, želite da osvežite stari sajt, ili da dodate e-prodavnicu. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo doći do najboljeg web rešenja za Vas.

Back to top
Lucky Web Solutions Logo

© 2021 Lucky Web Solutions. All rights reserved.
Razvoj web aplikacija i internet konsalting