FB pixel code

Sportsko penjanje | Izrada web sajta | Dizajn

+381 65 855 80 66
Sportsko penjanje

Sportsko penjački savez Srbije (SPSS), je nacionalni granski sportski savez u oblasti sporta, koji se zove sportsko penjanje na veštačkoj steni. Kao granski nacionalni savez, SPSS je član Sportskog Saveza Srbije i Međunarodne sportsko-penjačke asocijacije – IFSC i kao takav je prepoznat i finansiran iz budžeta Republike Srbije od strane Ministarstva omladine i sporta.

Članovi ovog saveza su svi klubovi sa teritorije Republike Srbije koji ispunjavaju uslove propisane Statutom SPSS kao najvišim pravnim aktom. Sportsko penjački savez Srbije kao najviši cilj ima popularizaciju i promociju sportskog penjanja i omasovljenje ovog sporta među mlađom populacijom, školskom decom i omladinom i na taj način približavanje ovog sporta i njegovo upoznavanje sa širom javnosti. Savez je organizator državnog prvenstva Srbije u sportskom penjanju na veštačkim stenama – „Šampionata Srbije“ u svim zastupljenim disciplinama, kao i organizator međunarodnih takmičenja, kupova i revijalnih takmičenja u ovom sportu u Srbiji. Savez (SPSS) se trudi da u skladu sa materijalnim mogućnostima, podržava odlazak sportista, klubova članica, na međunarodna takmičenja za koja organi Saveza utvrde da su od značaja, a na kojima se ti sportisti takmiče pod zastavom Srbije.

Više o projektu

Sportsko penjanje


  • Klijent: Sportsko penjanje
  • Završetak projekta: 21. Maj 2018.
  • Izrada projekta: 15 dana
  • Primenjene usluge: PHP, MySQL, Custom CMS, SEO
Naši poslednji projekti

Portfolio


Šta se priča o nama...

Preporuke


Lucky web solutions

Najnovije na blogu


Šta je Crowdstrike i čemu služi?

Šta je Crowdstrike i čemu služi?

19. Jul 2024.

U svetu sajber bezbednosti, zaštita podataka i prevencija napada su postali ključni elementi za svaku kompaniju. Crowdstrike je jedno od vodećih imena u ovoj oblasti, pružajući vrhunska rešenja za zaštitu od sajber pretnji.

Google SGE: Nova Era SEO Rangiranja

Google SGE: Nova Era SEO Rangiranja

15. Apr 2024.

Google je ponovo pokazao svoju inovativnost predstavljajući novu funkciju - Google SGE (Search Guidelines Evaluator). Ova tehnologija obećava revolucionarne promene u načinu na koji se sajtovi rangiraju na pretrazi.

SEO Ekspert - Zašto je SEO Proces

SEO Ekspert - Zašto je SEO Proces

29. Jun 2023.

SEO marketing je uvek povezan sa ključnim rečima. Ukoliko ste imalo pretraživali internet marketing, čuli ste za tu frazu. SEO je mnogo više od toga, može se reći da su ključne reči samo osnova SEO marketinga.

Da li Vam se sviđaju naši sajtovi?

Potreban Vam je novi sajt, želite da osvežite stari sajt, ili da dodate e-prodavnicu. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo doći do najboljeg web rešenja za Vas.

Back to top
Lucky Web Solutions Logo

© 2024 Lucky Web Solutions. All rights reserved.
Razvoj web aplikacija i internet konsalting