FB pixel code
English version

Škola jezika Alphabet | Izrada web sajta | Dizajn

Škola jezika Alphabet
Više o projektu

Škola jezika Alphabet


Škola stranih jezika Alphabet je mesto gde možete učiti engleski, nemački, francuski, italijanski, spanski, ruski, grčki.... Alphabet je osnovan 2000. godine i razvio se u jezički centar koji insistira na visokim nastavnim standardima. Od tada je kroz njega prošlo više hiljada zadovoljih polaznika. Veoma smo ponosni na to što su se mnogi od njih iznova vraćali sa početkom nove školske godine i nastavljali kod nas svoje jezičko usavršavanje. A posebno zanimljiva je činjenica da mnogi od naših polaznika uključuju čitave porodice, neretko su na našim kursevima i roditelji i deca. Mnogi od nasih đaka krenuli su u jezičku avanturu sa nama od samog početka.

Alphabet se nalazi na dve lokacije u Beogradu: Vjekoslava Kovača 11, i Ustanička 516. Šest prostranih, savremenih učionica, namenski opremljenih za nastavu stranih jezika uvek je puno đaka svih uzrasta. Čitav prostor u kome se odvija nastava veseo je i prijatan. U okviru škole nalazi se i biblioteka sa naslovima na engleskom jeziku, koja je na raspolaganju svim polaznicima kao i prevodilački centar.

Nastava u skoli Alphabet se odvija po savremenim nastavnim standardima. Naši predavači su stručni, iskusni, mladi, ambiciozni i pre svega vole svoj posao. Svi su visokoobrazovani profesori jezika, a njihovo usavršavanje je kontinuiran proces. Većina njih je član porodice Alphabet duži niz godina.

Pored redovnih časova jezika, Alphabet školarcima omogućuje da besplatno pohađaju dopunkse časove, kao i učešće u raznim projektima. Omiljene aktivnosti naših polaznika školaraca su organizovanje i učešće u školskim priredbama, maskenbalima, javnim časovima i sportskim danima, dok stariji pored nastave posebno uživaju u žurkama i školskim druženjima. Jedna od novina u skoli Alphabet je i letnja skola engleskog jezika u Britaniji, a za one malo mlađe tu je letnja skola engleskog na Kopaoniku.

Kao član Addvantage programa Britanskog saveta, naše polaznike stručno i odgovorno pripremamo za polaganje ESOL ispita i ponosno ističemo njihovu izvanrednu prolaznost.

Sa iskrenom željom da i narednim generacijama olakšamo i ulepšamo jezičko usavršavanje, čekamo Vas da se upoznamo i zajedno uplovimo u svet znanja.

  • Klijent: Škola stranih jezika Alphabet
  • Završetak projekta: 11. Jul 2017.
  • Izrada projekta: 30 dana
  • Primenjene usluge: PHP, MySQL, Custom CMS, SEO, Reklamiranje
Naši poslednji projekti

Portfolio


Šta se priča o nama...

Preporuke


Lucky web solutions

Najnovije na blogu


Kupci više vole online prodavnice

Kupci više vole online prodavnice

28. Jan 2020.

Šta kupci kažu da je za njih važno. Saznajte šta kupac želi i igrajte na to - uključite u svoje razmišljanje sve načine na koje možete ispuniti ove želje, putem  konkurentnih cena, usluga za kupce i još mnogo toga.

Kako proveriti da li neko Vaš računar tajno koristi za kopanje kriptovaluta?

Kako proveriti da li neko Vaš računar tajno koristi za kopanje kriptovaluta?

10. Jan 2020.

Vaš računar bi mogao tajno da iskopava razne kriptovalute, a da Vi to ne znate. Ko to "kopa" po Vašem računaru?

Šta je SEO?

Šta je SEO?

24. Dec 2019.

SEO je važan deo bilo koje marketinške strategije, i nije nimalo misteriozan i komplikovan.

Da li Vam se sviđaju naši sajtovi?

Potreban Vam je novi sajt, želite da osvežite stari sajt, ili da dodate e-prodavnicu. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo doći do najboljeg web rešenja za Vas.

Back to top
Lucky Web Solutions Logo

© 2021 Lucky Web Solutions. All rights reserved.
Razvoj web aplikacija i internet konsalting