FB pixel code

Reno Riznić Reautori | Izrada web sajta | Dizajn

+381 65 855 80 66
Reno Riznić Reautori

Davne 1964 godine, ljubav prema automobilima je odredila životni put moga oca a kasnije, neposredno i moj.

Bavio se autotrkama a posao automehaničara je bio i ostao logičan sled i izazov za njega sve do danas. Od početka je bilo jasno da ima „zlatne ruke“ i da je vanredan majstor pa 1968. godine počinje da radi u tada najvećem i prvom servisu Renault-ovihvozila u Srbiji. Bio je to IMV servis u kome je stekao dragoceno iskustvo tokom 70- tih i 80-tih. U slobodno vreme popravljao je automobile svojih prijatelja i poznanika u sopstvenoj garaži i u nekoliko narednih godina krug mušterija se u toj meri povećao da se rađa ideja o otvaranju sopstvenog servisa. Od 1989. godine autoservis Riznić postoji i posluje na istoj lokaciji na Karaburmi. U sklopu servisa nalazi se i prodavnica rezervnih delova koja nudi sve neophodne delove prvenstveno za potrebe korisnika usluga našeg servisa ali i za druge zainteresovane vozače Renoovih vozila. Tako smo Vam pored kvalitetne usluge omogućili dragocenu uštedu vremena i mogućnost nabavke gotovo svih komponenti po pristupačnim cenama. Rezervni delovi iz našeg asortimana su vrhunskog kvaliteta a specifične porudžbine radimo dva puta nedeljno uz unapred poznatu cenu i rok isporuke.

Brojne dugogodišnje mušterije su siguran znak kvaliteta naših usluga, iskrenog odnosa prema njima i pošteno odrađenog posla.

Želimo Vam dobrodošlicu u naš servis!

Više o projektu

Reno Riznić Reautori


  • Klijent: Reno Riznić
  • Završetak projekta: 14. Mar 2018.
  • Izrada projekta: 15 dana
  • Primenjene usluge:
Naši poslednji projekti

Portfolio


Šta se priča o nama...

Preporuke


Lucky web solutions

Najnovije na blogu


Šta je Crowdstrike i čemu služi?

Šta je Crowdstrike i čemu služi?

19. Jul 2024.

U svetu sajber bezbednosti, zaštita podataka i prevencija napada su postali ključni elementi za svaku kompaniju. Crowdstrike je jedno od vodećih imena u ovoj oblasti, pružajući vrhunska rešenja za zaštitu od sajber pretnji.

Google SGE: Nova Era SEO Rangiranja

Google SGE: Nova Era SEO Rangiranja

15. Apr 2024.

Google je ponovo pokazao svoju inovativnost predstavljajući novu funkciju - Google SGE (Search Guidelines Evaluator). Ova tehnologija obećava revolucionarne promene u načinu na koji se sajtovi rangiraju na pretrazi.

SEO Ekspert - Zašto je SEO Proces

SEO Ekspert - Zašto je SEO Proces

29. Jun 2023.

SEO marketing je uvek povezan sa ključnim rečima. Ukoliko ste imalo pretraživali internet marketing, čuli ste za tu frazu. SEO je mnogo više od toga, može se reći da su ključne reči samo osnova SEO marketinga.

Da li Vam se sviđaju naši sajtovi?

Potreban Vam je novi sajt, želite da osvežite stari sajt, ili da dodate e-prodavnicu. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo doći do najboljeg web rešenja za Vas.

Back to top
Lucky Web Solutions Logo

© 2024 Lucky Web Solutions. All rights reserved.
Razvoj web aplikacija i internet konsalting