FB pixel code

Optika Optivizija | Izrada web sajta | Dizajn

+381 65 855 80 66
Optika Optivizija

Sajt firme Optika "OptiVizija" sa radnjom u centru Beograda, preko puta Skadarlije, adresa Bulevar despota Stefana 20. Online prodaja ali i kupovina u radnji sa stalnim lagerom i velikim izborom dioptrijskih okvira, od onih jeftinih do dioptrijskih okvira svetski poznatih brendova poput Guess, JustCavalli, Carolina Herrera, Rocco Barocco, Exess, Alberto Modiani.

U ponudi veliki izbor plastičnih i mineralnih stakala, bifokala, najmodernijih progresiva, kao i sunčane i fotoosetljive plastike. Stakla u ponudi kako domaćih proizvođača, tako i mogućnost poručivanja staklaa svetski poznatih proizvođača Hoya-e, Zeiss-a i Essilor-a. Stakla se izrađuju na najsavremenijim mašinama. Postoji i mogućnost kompjuterske provere dioptrije i konsultacija sa stručnim licem u samom objektu. Mogućnost plaćanja postoji u više opcija: čekovi, platne kartice, plaćanja na više mesečnih rata, do 12 meseci putem administrativne zabrane i preko PIO fonda...

Više o projektu

Optika Optivizija


  • Klijent:
  • Završetak projekta: 01. Jun 2022.
  • Izrada projekta:
  • Primenjene usluge:
Naši poslednji projekti

Portfolio


Šta se priča o nama...

Preporuke


Lucky web solutions

Najnovije na blogu


Šta je Crowdstrike i čemu služi?

Šta je Crowdstrike i čemu služi?

19. Jul 2024.

U svetu sajber bezbednosti, zaštita podataka i prevencija napada su postali ključni elementi za svaku kompaniju. Crowdstrike je jedno od vodećih imena u ovoj oblasti, pružajući vrhunska rešenja za zaštitu od sajber pretnji.

Google SGE: Nova Era SEO Rangiranja

Google SGE: Nova Era SEO Rangiranja

15. Apr 2024.

Google je ponovo pokazao svoju inovativnost predstavljajući novu funkciju - Google SGE (Search Guidelines Evaluator). Ova tehnologija obećava revolucionarne promene u načinu na koji se sajtovi rangiraju na pretrazi.

SEO Ekspert - Zašto je SEO Proces

SEO Ekspert - Zašto je SEO Proces

29. Jun 2023.

SEO marketing je uvek povezan sa ključnim rečima. Ukoliko ste imalo pretraživali internet marketing, čuli ste za tu frazu. SEO je mnogo više od toga, može se reći da su ključne reči samo osnova SEO marketinga.

Da li Vam se sviđaju naši sajtovi?

Potreban Vam je novi sajt, želite da osvežite stari sajt, ili da dodate e-prodavnicu. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo doći do najboljeg web rešenja za Vas.

Back to top
Lucky Web Solutions Logo

© 2024 Lucky Web Solutions. All rights reserved.
Razvoj web aplikacija i internet konsalting