FB pixel code

LV pools | Izrada web sajta | Dizajn

+381 65 855 80 66
LV pools

LV POOLS je renomirani brend i lider kada su u pitanju proizvodi i usluge:
• izgradnjamontaža bazena i bazenska oprema,
• prodaja i montaža rubnog kamena za sve tipove i oblike bazena,
• prodaja i montaža infracrvenih i finskih sauna,
• prodaja i montaža hidromasažnih i jacuzzi kada.


LV POOLS već dugi niz godina uspešno posluje na teritoriji Srbije i Hrvatske, sa tendencijom proširenja na teritoriju Crne Gore i ostalih zemalja u regionu. Najnovije tehnologije i savremeni svetski trendovi, sa najsavremenijim sredstvima i opremom kada je u pitanju bazenska tehnika.

Stalno usavršavanje u zemlji i u inostranstvu, poslovanje po najvišim svetskim standardima u okviru sistema menadžmenta kvalitetom ISO 9001:2008, zaštite životne sredine ISO 14001:2004 i sistemom upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu TS 18001:2008.

LV POOLS sarađuje sa lokalnim arhitektama, inženjerima i dizajnerskim timom koji projekte realizuje u skladu sa potrebama i budžetom.
Visok nivo završne obrade i kvaliteta bazenskih elemenata, profesionalni pristup, projektovanje najboljeg rešenja za kupca, dugogodišnje iskustvo i tradicija, veliki broj izvedenih objekata. 

Više o projektu

LV pools


  • Klijent:
  • Završetak projekta: 03. Sep 2020.
  • Izrada projekta: 60 dana
  • Primenjene usluge: Design, PHP, MySQL, Custom CMS, SEO
Naši poslednji projekti

Portfolio


Šta se priča o nama...

Preporuke


Lucky web solutions

Najnovije na blogu


Šta je Crowdstrike i čemu služi?

Šta je Crowdstrike i čemu služi?

19. Jul 2024.

U svetu sajber bezbednosti, zaštita podataka i prevencija napada su postali ključni elementi za svaku kompaniju. Crowdstrike je jedno od vodećih imena u ovoj oblasti, pružajući vrhunska rešenja za zaštitu od sajber pretnji.

Google SGE: Nova Era SEO Rangiranja

Google SGE: Nova Era SEO Rangiranja

15. Apr 2024.

Google je ponovo pokazao svoju inovativnost predstavljajući novu funkciju - Google SGE (Search Guidelines Evaluator). Ova tehnologija obećava revolucionarne promene u načinu na koji se sajtovi rangiraju na pretrazi.

SEO Ekspert - Zašto je SEO Proces

SEO Ekspert - Zašto je SEO Proces

29. Jun 2023.

SEO marketing je uvek povezan sa ključnim rečima. Ukoliko ste imalo pretraživali internet marketing, čuli ste za tu frazu. SEO je mnogo više od toga, može se reći da su ključne reči samo osnova SEO marketinga.

Da li Vam se sviđaju naši sajtovi?

Potreban Vam je novi sajt, želite da osvežite stari sajt, ili da dodate e-prodavnicu. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo doći do najboljeg web rešenja za Vas.

Back to top
Lucky Web Solutions Logo

© 2024 Lucky Web Solutions. All rights reserved.
Razvoj web aplikacija i internet konsalting