FB pixel code
English version

Eko inženjering | Izrada web sajta | Dizajn

Eko inženjering
Više o projektu

Eko inženjering


Na samom početku svog postojanja i rada firma EKO INŽENJERING 2005. godine uzima usešće na međunarodnom sajmu novih tehnologija ,,Arhimed 2005“. Dobijanjem zlatne medalje dobija potvrdu kvalteta i ekološke osobenosti proizvoda , biorazgradljivosti i neotrovnosti. Sa takvim priznanjem , pored atesta koje dobija od naših institucija, počinje sa proizvodnjom i plasmanom proizvoda nove tehnologije na našem tržištu. Na manifestaciji ,,Tesla fest” u Novom Sadu iste godine dobija bronzanu medalju i potvrdu posebnosti i vrednosti proizvoda GREACE MASTER , odmašćivača opšte namene . 

Sedište firme sedam godina bilo je u Beogradu, da bi 2012. godine bilo preseljeno u Inđiju. Sadašnji položaj sedišta strateški omogućava komunikaciju i saradnju sa velikim brojem kupaca u Vojvodini ali i centralnoj Srbiji. U današnje vreme dobar deo distribucje robe obavlja se brzom poštom ali neposredna komunikacija sa kupcima je uvek bitna kako bi pratili zahteve i potrebe vezane za njihove radne procese. Sve do današnjih dana firma dobro posluje zadržavajući dvanaestogodišnje kupce i dodajući nove zadovoljne kupce. 

Sredstva koja proizvodi EKO INŽENJERING su ekološka , neotrovna i biorazgradljiva što ih posebno čini korisnim u industriji hrane , svuda gde se hrana proizvodi , priprema i servira. 

  • Klijent: Eko inženjering - sredstva a odmašćivanje
  • Završetak projekta: 10. Jun 2017.
  • Izrada projekta: 20 dana
  • Primenjene usluge: PHP, MySQL, SEO
Naši poslednji projekti

Portfolio


Šta se priča o nama...

Preporuke


Lucky web solutions

Najnovije na blogu


Kupci više vole online prodavnice

Kupci više vole online prodavnice

28. Jan 2020.

Šta kupci kažu da je za njih važno. Saznajte šta kupac želi i igrajte na to - uključite u svoje razmišljanje sve načine na koje možete ispuniti ove želje, putem  konkurentnih cena, usluga za kupce i još mnogo toga.

Kako proveriti da li neko Vaš računar tajno koristi za kopanje kriptovaluta?

Kako proveriti da li neko Vaš računar tajno koristi za kopanje kriptovaluta?

10. Jan 2020.

Vaš računar bi mogao tajno da iskopava razne kriptovalute, a da Vi to ne znate. Ko to "kopa" po Vašem računaru?

Šta je SEO?

Šta je SEO?

24. Dec 2019.

SEO je važan deo bilo koje marketinške strategije, i nije nimalo misteriozan i komplikovan.

Da li Vam se sviđaju naši sajtovi?

Potreban Vam je novi sajt, želite da osvežite stari sajt, ili da dodate e-prodavnicu. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo doći do najboljeg web rešenja za Vas.

Back to top
Lucky Web Solutions Logo

© 2021 Lucky Web Solutions. All rights reserved.
Razvoj web aplikacija i internet konsalting