FB pixel code

AlbionBooks | Izrada web sajta | Dizajn

+381 65 855 80 66
AlbionBooks

ALBION BOOKS je izdavačka kuća koja nudi najekskluzivnije i najpopularnije naslove na temu istorije, politike, međunarodnih odnosa, kao i biografije i memoare značajnih istorijskih ličnosti. 

Autobiografija Džulijana Asanža, jednog od osnivača WikiLeaks-a, kao jedne od najintrigantnijih ličnosti današnjice, zatim biografija Dž.R.R. Tolkina, kao tvorca Srednje zemlje, Gospodara prstenova i Silmariliona, a onda i istorija prvih 40 godina MI6, britanske Tajne obaveštajne službe i biografija Elizabete II, monarha sa najdužim stažom na britanskom prestolu.

Naslovi iz sveta fudbala o trenerima koji su obeležili poslednjih 20 godina, autobiografija velikog ser Aleksa Fergusona, priča o intrigantnom Jirgenu Klopu strategu Liverpula i nekada Borusije iz Dortmunda jednom od najvećih trenera današnjice, autobiografija legendarnog kapitena Liverpula Stivena Džerarda

Svetski bestseler “Faktor Čerčil”, iz pera gradonačelnika Londona Borisa Džonsona

Više o projektu

AlbionBooks


  • Klijent: Albion books
  • Završetak projekta: 14. Jan 2021.
  • Izrada projekta: 45 dana
  • Primenjene usluge: Design, PHP, MySQL, Custom CMS, SEO, Web shop
Naši poslednji projekti

Portfolio


Šta se priča o nama...

Preporuke


Lucky web solutions

Najnovije na blogu


Šta je Crowdstrike i čemu služi?

Šta je Crowdstrike i čemu služi?

19. Jul 2024.

U svetu sajber bezbednosti, zaštita podataka i prevencija napada su postali ključni elementi za svaku kompaniju. Crowdstrike je jedno od vodećih imena u ovoj oblasti, pružajući vrhunska rešenja za zaštitu od sajber pretnji.

Google SGE: Nova Era SEO Rangiranja

Google SGE: Nova Era SEO Rangiranja

15. Apr 2024.

Google je ponovo pokazao svoju inovativnost predstavljajući novu funkciju - Google SGE (Search Guidelines Evaluator). Ova tehnologija obećava revolucionarne promene u načinu na koji se sajtovi rangiraju na pretrazi.

SEO Ekspert - Zašto je SEO Proces

SEO Ekspert - Zašto je SEO Proces

29. Jun 2023.

SEO marketing je uvek povezan sa ključnim rečima. Ukoliko ste imalo pretraživali internet marketing, čuli ste za tu frazu. SEO je mnogo više od toga, može se reći da su ključne reči samo osnova SEO marketinga.

Da li Vam se sviđaju naši sajtovi?

Potreban Vam je novi sajt, želite da osvežite stari sajt, ili da dodate e-prodavnicu. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo doći do najboljeg web rešenja za Vas.

Back to top
Lucky Web Solutions Logo

© 2024 Lucky Web Solutions. All rights reserved.
Razvoj web aplikacija i internet konsalting